16 Mayıs 2013 Perşembe

Otobanda hızlı araba yarışı heyecanı


Yalnızca şeridinizi belirleyerek tehlike dolu bir otobanda araba yarışı heyecanına hazır mısınız?


Bilhassa gaz ve fren kombinasyonundan hoşlanmayan kullanıcılar için ideal bir oyundan bahsetmek istiyoruz. Aşırı hızlı araba yarışı (Extreme Racing 2)
Otobanda araba yarisi macerasinda trafikte ilerleyen diger araclara karsi cok dikkatli olmalisiniz.

Yeşil, pembe ve mavi olmak üzere toplam 3 farklı arabadan birine karar verip start’a bastığınızda kendinizi uçarcasına ilerleyen bir arabanın içerisinde bulacaksınız. Arabanızın hızlanması ve yavaşlaması için gaz ve fren kombinasyonlarına ihtiyaç duymayacaksınız. Çarpışma tehlikelerinde ve virajlarda arabanız otomatik yavaşlayacağı için yalnızca sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak arabanızın ilerlemesini istediğiniz şeridi belirlemek yeterli olacaktır.  Aslında bir yarıştan daha çok şehir trafiğinde ilerleyerek puan kazanmak oyunun asıl mantığı sayılıyor. Son gaz ilerlediğiniz otoyolda önünüze çıkacak diğer arabalara, yoldaki yağlara ve bariyerlere dikkat ederek ilerlemeniz size puan olarak geri dönecektir.


Araba yarışı menüsünde seçilebilir 3 farklı renk seçeneği mevcut; Pembe, sarı ve mavi araba modelleri


Puanlama Sistemi Yarış 1. sini belirliyor




Hızlı araba yarışı
 oyununun en yüksek puana ulaşan kullanıcısı sıralamada da aynı doğrultuda yükselerek 1. sırada kendine yer buluyor.  Ancak puanlarınızın kayıt altına alınarak sıralamaya dahil olabilmesi için üye olamnız gerekiyor, misafir olarak katıldığınız yarışlarda ise yalnızca kendinizi sınayabiliyor, puanlarınızı sıralamaya dahil edemiyorsunuz. Son olarak her bir yarış sonunda replay butonu ile yeni tecrübelerde kendinizi sınama şansınızın olduğunu hatırlatmakta fayda görüyoruz.


{lang: 'tr'}

Otobanda hızlı araba yarışı heyecanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder