6 Mayıs 2013 Pazartesi

Pervasız Kaçış Araba Yarışı


Pervasız kaçış oyununun orjinal ismi “Reckless Getaway“. Bir banka soyguncusu olarak peşinize takılan polis arabaları ve  yarış pistlerini aratmayan yollarda bir an önce bitiş çizgisine ulaşmanız gerekiyor.
Reckless-Getaway

Bu eşsiz hırsız-polis kovalamaca oyununda kullanılan üstün teknoloji grafikler de kaydedilmesi gereken önemli bir unsur olarak göze çarpıyor. Pervasız Kaçış‘ın içeriğinden biraz bahsetmek gerekirse, öncelikli olarak dikkatinizi çekmek istediğimiz konu; Direksiyon hakimiyetinizi üst düzeyde tutmak zorunda olduğunuzdur.
pervasiz-kacis-araba-yarisi

Zira yalnızca kendi şeridinizden ilerlemek, peşinizdeki polisleri atlatmanıza yeterli gelmeyecek, kimi zaman ters yönden akan trafiğe girmek, kimi zaman tren yolun üzerinden ilerlemek zorunda kalacaksınız. Tüm bu zorlu yol şartlarında arabanızın hakimiyetini kaybetmeden ilerleyebilirseniz, bitiş çizgisine sorunsuz bir şekilde ulaşacak, kazançlarınızın miktarı ile orantılı olarak yeni parçaların kilidini açmaya hak kazanacaksınız. Toplamda 16 adet zorlu bölümün bulunduğu Reckless Getaway her yeni bölümünde farklı bir macera ile sizleri bekliyor.


Pervasız Kaçış Araba Yarışı Özellikleri:


araba-yarisi


- Araba yarışı oyunları için olmazsa olmaz 16 harika bölüm ve görsel olarak inanılmaz parçalar.

- Basit ve etkili kontroller

- Kazanılan başarı puanlarına göre kilitli bölümlerde oynamaya hak kazanma şansı.

- Küresel liderler arenasında kendinizi göstermek için puan karşılaştırma yapabilir,

- Fizik Şaşırtıcı bir seviyeye kaos getirir

… ve için Tuned kalmak:

- Yeni kilitli-güçlü Bölümler

- Yeni kilitli-güçlü Oyun modları


{lang: 'tr'}

Pervasız Kaçış Araba Yarışı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder