7 Mayıs 2013 Salı

Subway Surfers indir Oyna


Metroda Sörf oyununun orjinal ismi Subway Surfers. Cep telefonuna indir yükle ve oyna! Aksiyon dolu bir kovalamacaya hazır olun!
subway-surfers

İstasyondaki trenleri boyayarak vakit geçiren bir çocuğun yardımınıza ihtiyacı var, güvenlik görevlisi ve sadık köpeği küçük çocuğu yakalayıp cezalandırmak adına üzerine doğru koşorlar, seri hareketler ve ani manevralarla onlardan kaçmanız gerekiyor. Bunun için yön tuşlarını kullanmanız yeterli olacaktır, sağ ve sol yön tuşları ile karşınıza çıkan engelleri aşmalı, aynı zamanda önünüze çıkan altınlardan olabildiğince fazla sayıda toplamalısınız.
subway+surfers

Unutmamanız gereken en önemli nokta olabildiğince az engele takılarak mümkün olan en yüksek altın miktarına ulaşmanız gerektiğidir. İlerleyeceğiniz tren yollarında aksi yönden gelmekte olan trenler arasında sergilenen figürler, Metroda Sörf oyunun ismini gerçek manada hakettiğinin bir göstergesi olarak göze çarpıyor. Toplam 6 farklı karakter seçeneği ile oyun zenginliği artırılan Subway Surfers, etkileyici grafik çizgileri ve aksiyon müzikleri ile kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.


{lang: 'tr'}

Subway Surfers indir Oyna

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder